Få en god trappe reol (2024)

En trappereol er en type reol eller boghylde, der er designet til at passe ind i hjørner eller områder med begrænset plads. Navnet kommer fra dens trappetrin-lignende design, hvor hylderne er forskudt i forhold til hinanden og derved danner en trappeformet struktur. Se de mange modeller på siden her.

INDHOLDSFORTEGNELSE OVER SIDEN

Vores bud på de bedste trappe reoler

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-2K
Prisinterval 0-2K - slider
DKK359DKK3.359

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-2K - slider
DKK359DKK3.359

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af stigereoler. Klik på linket og se det store udvalg.

guides og produktoversigter

Fandt du ikke den rigtige trappereol ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste stigereol for dig:

Indret dit hjem med en flot trappereol

En god trappereol kommer i vidt forskellige designs og farver. Du bør som udgangspunkt sikre dig, at den trappereol, du beslutter dig for, også matcher resten af indretningen i dit hjem.

Dette gælder både, hvad den gode trappe reols design angår såvel som dens farve.

Du kan også være vovet og investere i en god trappe reol, som bryder med resten af indretningsstilen i dit hjem for at få lidt variation og kulør i indretningen.

Som tommelfingerregel passer farven hvid og nuancer deraf dog ind i langt de fleste hjem. En hvid trappereol kommer således i en farve, som nok er den mest “fremtidssikre”, uafhængigt af modens luner!

Når det er sagt, så er en sort trappereol også altid et populært møbel til hjemmet. Farven sort er ligesom farven hvid en tidløs farve, som aldrig går af mode.

Hvad kan du stille på trappereolens hylder?

Hvad skal du stille på hylderne, og hvordan skal det stilles? Hvis du har flere trappereoler, kan du overveje at stille dem side om side, således at alle dine bøger kommer til at stå i én hyldehøjde over hele arrangementet.

Derved kan du have planter stående på de nederste hylder og billeder eller kunstgenstande stående på de øverste hylder.

TRAPPE REOLENS MANGE MULIGHEDER I HJEMMET

Du kan også variere højden af hylderne mellem de forskellige reoler, så du får et mere varieret og eklektisk look af dit reolsystem. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når du har købt en god trappereol.

Og det er netop en af de store fordele ved denne type reol; at den er så fleksibel at have med at gøre og nemt kan rykkes rundt af bare én person uden de store problemer.

Indretning med stigereol