Derfor er reoler vigtige i indretningen

Indretning med stigereol

Reoler har en vigtig funktion i ethvert rum. Reoler spænder fra små, lave modeller, som har samme højde som dit spisebord og så til høje modeller på op til loftshøjde og til den populære stigereol.

Naturligvis er deres vigtigste funktion at organisere dine ting, kunstobjekter og dine bøger, så de ikke ligger og flyder.

Men faktisk har reoler en anden, næsten lige så vigtig funktion, idet de med al tydelighed gennem deres indhold viser din personlighed og interesser overfor dine gæster og venner.

Det er praktiske møbler, som også er fremragende til fremvisning af dekorativ kunst, dine fotos, dine vaser og blomster samt andre genstande, som har betydning for dig.

Måske du har været ude at rejse i Sydamerika eller Afrika og har købt noget oprindelig og autentisk kunst. Hvilket sted er da bedre end at stille kunstobjektet på en hylde i reolen?

Således kan du mindes og glæde dig over tiden, da du var ude og rejse, og det gør det nemt for dig at tale med dine gæster om.

Hvis mig din reol, og jeg skal sige, hvem du er

Nogle folk har en elektronisk billedramme stående på deres bogreol, som viser billederne fra deres mest skattede øjeblikke i livet. Således bliver bogreoler til meget mere end blot møbler!

Med andre ord, så hjælper reolerne dig med at:

  • Organisere og hylde styr på dine ting, så de ikke bare flyder
  • Gøre din indretning pæn, hyggelig og mere personlig
  • Fremvise dine bøger, dine fotos og kunst, som har en særlig betydning for dig


Man siger, at øjnene er vinduet til ens sjæl.

Men når man tænker på, hvad reolen og de genstande, der står på den, siger om en person, er det måske lige så rigtigt at sige, at en reol og dens indhold er vinduet til dit indre og din personlighed.

Vis mig din reol og jeg skal fortælle dig, hvem du er!

Kategorier

Seneste indlæg

Relaterede indlæg