En stigereol i træ skaber hygge i hjemmet

En stigereol i træ er en smuk investering til hjemmet, hvor du kan opbevare dine fine pyntegenstande på en lidt anderledes og mere kitsch måde. Møblet af træ giver samtidig dit hjem et ekstra strejf af hygge. En stigereol af træ kan være en god ide at investere i til dit hjem, hvis din indretning allerede har mange træmøbler. Her vil stigereolen komplementere din indretning og tiltrække sig opmærksomhed med sit skrånende og “skæve” design!

Alternativt kan din træ stigereol bryde med resten af indretningen, hvis din indretning er domineret af møbler med en stor del metal og forskellige former for plastik. På denne måde kan din stigereol også skabe en interessant kontrast til resten af møblementet i dit hjem.

Stigereol banner

En træ stigereol kommer i mange designs og materialer

Den sort af stigereol træ, som du oftest finder stigereoler i, er typisk fyrretræ, bøg eller teak. Billigere modeller kan være fremstillet af finér, som yderst er blevet belagt med et stykke hvidt eller sort laminat. Som en tommelfingerregel så er træstigereoler, som er fremstillet af massivt træ, mere holdbare end møbler, som er fremstillet af finér. Dette betyder dog ikke, at træ stigereolerne af finér og laminat nødvendigvis er af dårlig kvalitet!

Nogle stigereoler i træ kommer designet med indbyggede skuffer og kurve. Dette kan være en fordel for mange i hjemmet, da kurve og skuffer kan hjælpe til med at organisere tingene i din bolig. For eksempel kan du have dine boligmagasiner og ugeblade liggende i kurvene, eller du kan have servietter og lys liggende klar i skufferne, til når familie og venner kommer på besøg.

Nogle forskellige designserier, som er gode at kigge efter, når du skal have din nye stigereol, kunne være Writex stigereoler, Delta stigereoler og Emil stigereoler. Du kan følge banneret forneden for at se dem hos webshoppen.

Stigereol banner

Hvornår er det godt med stigereoler i træ til hjemmet?

Hvornår en stigereol af træ er det ideelle møbel til dig i hjemmet, afhænger af en række faktorer så som, hvor meget plads du har i hjemmet, din indretningsstil, dit økonomiske råderum og din smag.

Der er ingen tvivl om, at for mange boligejere, så vælger de stigereoler i træ til hjemmet, fordi denne type reol giver et særligt luftigt udtryk i indretningen og er anderledes fra mere traditionelle reoler og hylder.

Stigereolen er pladsbesparende og gør også, at du kan udnytte pladsen i dit hjem optimalt. Dette kunne være, hvis du har et særligt hjørne i hjemmet, som du ikke er helt sikker på, hvordan du skal møblere. Her vil en stigereol af træ kunne være et godt forslag!

Slutteligt bør man også tænke på, at en stigereol i træ er et yderst fleksibelt møbel, som let kan flyttes rundt i hjemmet efter behov. Uanset hvilken type af stigereol i træ, som du beslutter dig for at købe, så er du sikret mange års brug, hvor reolen står og ser flot ud i hjemmet.